Hotel Bristol Vietri Hotel Bristol

Vietri sul Mare ■ Salerno ■ Amalfi Coast
CALL US: +39 089 210 800

Slide-Ristorante

Arrival (dd/mm/yyyy) calendar Departure (dd/mm/yyyy) calendar Number of rooms Cerca

Restaurant

Traditional meals of Mediterranean cuisine that exalt the typical tradition of our earth.

Simple and natural products, some of them are cultivated in our garden as tomatoes, aubergines and other vegetables in season.
The delicacy of the sea, the fried anchovies of Salerno Gulf with a spraying of lemons of Amalfi Coast, or a fish with orange baked in paper, all is dressed with extra virgin olive oil. These are only some of meals that you can try in our restaurant.

All is accompanied with wines of our DOC Campania cellar as Greco di Tufo, Lacrima Christi of Vesuvio and Taurasi. The DOC Campania wines are 20 and the typologies are 70.

  • Il cartoccio all'arancia, branzino con delizie del mare guarnito con patate
  • 259-15-12-34-piatto_4
  • Il mare e la terra, antipasto Villa Bristol con seppie. polipi, gamberetti, scampi e frutti di mare
  • Dal mare alla padella dentice in bellavista, la fragranza del pesce con salsa al limone
  • zfoto 41
  • zfoto 36
  • Prodotti della nostra terra, la mozzarella di bufala
  • La tradizione in chiave moderna gnocchi, vongole e noci
  • zfoto 42
You are here: Home Restaurant

Per migliorare i servizi resi, in questo sito vengono utilizzati i cookie. Continuando la navigazione acconsenti al loro uso.